Ook in 2015 organiseert de KNLTB voor het district Gelderland de zomeravondcompetitie. Een competitie die vooral gekenmerkt wordt door het gezelligheidskarakter, die geen promotie / degradatie kent, wat minder rivaliteit heeft dan de voorjaarscompetitie en waarbij lange en leuke rally's belangrijker zijn dan een 6-0 6-0 overwinning.

Poules van 7 teams spelen een halve competitie (eenmaal tegen elke tegenstander). Elk team speelt 3 thuis- en 3 uitwedstrijden. Deelname is mogelijk voor spelers van 17 jaar en ouder. Er wordt gespeeld op woensdagavonden om 19:00 uur en de data zijn 13, 20 en 27 mei, 3, 10, 17 en 24 juni. In onderling overleg mag ook op een andere dag of avond gespeeld worden mits deze dag of avond voor de oorspronkelijke speeldag ligt. De barcommissie verzorgt - tegen betaling - lekkere hapjes.

Een herenteam speelt 4 herendubbels, een damesteam speelt 4 damesdubbels, een mixteam speelt een herendubbel, damesdubbel en twee gemengddubbels. Er wordt gespeeld om twee gewonnen sets. Als beslissende derde set wordt een wedstrijdtiebreak gespeeld (10 punten).

Voor deelname is inschrijfgeld verschuldigd. Vanwege de baanbeschikbaarheid kunnen er vanuit Teskwik maximaal twee teams deelnemen.

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-4.png
tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-14.png
tennis-ede-sponsoren-15.png
tennis-ede-sponsoren-07.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-12.png

Teskwik links

Social Media

Locatie