Informatie over tennislessen bij Teskwik

Natuurlijk is het ook mogelijk om tennislessen te volgen bij Teskwik. Let op: hiervoor moet je wel lid zijn bij de club. In principe starten de tennisseizoenen altijd vanaf 1 april en 1 november. Ben je halverwege een seizoen lid geworden en wil je toch graag starten met tennislessen? Informeer dan even naar de mogelijkheden via de contactmogelijkheden onderaan deze pagina.

Meer informatie over tennislessen en lidmaatschappen voor pupillen tot met 12 jaar vind je hier en voor junioren 12 t/m 17 jaar hier. Wil je je als senior direct inschrijven voor tennislessen? Leuk! Dat kan via deze pagina. Je komt dan direct bij het inschrijfformulier.

De trainers

De tennislessen worden verzorgd door Randy van den Brink en Erik Bouman van Tennis Academy van den Brink. De Tennis Academy hanteert een hoge morele standaard: integer, betrouwbaar, eerlijk en open. Verder kenmerkt de Academy zich door zijn betrokkenheid, gedrevenheid, enthousiasme, klantgerichtheid, flexibiliteit en liefde voor de sport. De Tennis Academy is opgericht door Randy van den Brink die inmiddels al bijna 15 jaar gediplomeerd tennisleraar is. Randy is begonnen als tennisleraar bij NVLTB en na het werken bij verschillende clubs is hij sinds de winter van 2012 actief bij Teskwik.

Tennislessen

De lessen worden individueel, in duo’s, of in groepjes van 4 gegeven. Het is niet nodig om daarvoor andere leden te kennen, je kunt je ook individueel opgeven voor een groep van 4 personen. De trainers kijken dan op basis van jouw beschikbaarheid en niveau bij welke groep je het best kunt aansluiten.

Goed om te weten

  • Alle lesuren (groeps- en individuele lessen) die uitvallen, worden ingehaald. De momenten waarop deze lessen worden ingehaald, worden bepaald in overleg met de leerling(en).
  • Een les gaat altijd door, tenzij de trainer anders doorgeeft. Er vinden geen lessen plaats tijdens de schoolvakanties. Een overzicht van de schoolvakanties vind je hier
  • Bij ziekte/afwezigheid van de trainer, regelt deze een invaller of haalt hij deze les in op een nader te bepalen datum/tijdstip.

Contact

Voor alle vragen over tennisles kun je bellen of mailen met Randy van den Brink:
T: 06 30 18 43 67
Email: tennis.vandenbrink@gmail.com

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-4.png
tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-14.png
tennis-ede-sponsoren-15.png
tennis-ede-sponsoren-07.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-12.png

Teskwik links

Social Media

Locatie