Inschrijven voor lidmaatschappen van Teskwik Ede

Leuk dat je lid wilt worden van T.C. Teskwik! Vul hieronder het formulier in om je inschrijving compleet te maken.
Voor pupillen (tot en met 12 jaar) en junioren (13 tot met 17 jaar) kent Teskwik verschillende lidmaatschapsvormen: een Clublidmaatschap, een Basispakket en een Alles-in-1-pakket.

Lidmaatschap t/m 31 december, inclusief € 25,00 inschrijfgeld: € 112,50
Jaarlidmaatschap vanaf 1 januari: € 150,00
Voor de verwerking van de incasso van het gekozen pakket dient Tennisclub Teskwik de richtlijnen van de KNLTB te volgen. De kosten behorend bij het gekozen lidmaatschap worden door Tennisclub Teskwik geïncasseerd. De kosten van de tennistrainingen worden door Tennis Academy van den Brink geïncasseerd. Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging aan Tennisclub Teskwik en Tennis Academy van den Brink te Ede om van zijn/haar bankrekening bedragen af te schrijven wegens lidmaatschap verplichtingen. LET OP: Als u niet voor incasso machtiging kiest wordt er jaarlijks een extra bedrag van € 2,50 in rekening gebracht.
Kies pasfoto

Over Teskwik

Tennisclub Teskwik is opgericht in 1978 en aangesloten bij de landelijke tennisbond, de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond). Ons tennispark bestaat uit 4 gravelbanen, 2 kunstgrasbanen, een clubgebouw met een modern en gezellig clubhuis, een kinderspeeltuin en een jeu-de-boules baan. Alle tennisbanen zijn voorzien van verlichting, zodat men ook ’s avonds kan tennissen. Gedurende de wintermaanden kan op de gravelbanen getennist worden totdat de vorst zijn intrede doet. Op de kunstgrasbanen kan het hele jaar door getennist worden.

T.C. Teskwik is een vereniging en eigendom van de leden. Het clublidmaatschap is niet seizoengebonden, maar geldig voor een heel jaar d.w.z. van 1 januari tot en met 31 december. Lidmaatschap van het Basispakket voor jeugd of Alles-in-1 pakket voor jeugd is gelden van 1 september t/m 31 augustus.

Clubhuis

Het clubhuis bestaat uit een moderne bar met keuken, een gezellige gemeenschappelijke ruimte en een dames- en herenkleedkamer met douches en toiletten. In de hal van het clubhuis bevindt zich het afhangbord. Dit is een systeem waarbij alle leden voor een uur met hun ledenpas een baan kunnen afhangen. Je kunt dus altijd minimaal een uur tennissen!

Activiteiten

Door het jaar heen worden voor jeugd, volwassenen en nieuwe leden diverse activiteiten georganiseerd, zoals het tossen, competitie, toernooien, ouder-kindtoernooi, jeu-de-boules wedstrijden, feestavonden, Teskwik Open Air et cetera.

Bardienst

Tennisclub Teskwik is een vereniging die draaiende wordt gehouden door de leden. Ook de bar wordt vrijwillig gerund door de leden, zodat iedereen na het tennissen in onze gezellige clubhuis of op het terras wat kan drinken. Ieder volwassen lid vanaf 18 jaar draait afhankelijk van de periode minimaal 3 (zomer) tot 5 (winter) bar- en/of keukendiensten per jaar. Zo houden we de contributie laag. Aan het begin van het jaar kan ieder lid zelf voorkeur aangeven m.b.t. datum en tijd. Nieuwe leden krijgen voor hun eerste bardienst uitleg van één van de leden van de barcommissie of van een ander senior lid. Meer informatie over de bardiensten vind je hier. Het bardienstreglement staat hier.

Nieuwsbrief en Facebook

Leden worden over nieuwtjes en activiteiten van onze vereniging geïnformeerd via een digitale nieuwsbrief die meerdere malen per jaar verschijnt. Je wordt hiervoor ingeschreven bij aanmelding voor het lidmaatschap. Je ontvangt de nieuwsbrief per email. Zo blijf je op de hoogte!

Hiernaast kunnen leden zelf nieuwsberichtjes en oproepjes plaatsen op de Facebook pagina van Tennisvereniging Teskwik.

KNLTB Club App

Als je lid bent van T.C. Teskwik kan je gebruik maken van de KNLTB Club App. Hiermee kan je onder andere een baan reserveren, de ledenlijst raadplegen, het bardienstrooster bekijken enz. De app wordt ook gebruikt voor het versturen van informatie bijv. over activiteiten. Om de app te gebruiken log je in met je KNLTB gegevens. De service wordt aangeboden door de KNTLB en draait in hun omgeving.

Privacy

Jouw emailadres wordt niet gedeeld met derde partijen, behalve met de KNLTB. Tijdens evenementen bij Teskwik worden foto's gemaakt die gebruikt worden voor publicaties zoals op Facebook en de website. Heb je vragen over privacy, mail dan naar privacy@teskwik.nl.

Tennislessen

Alleen leden van T.C. Teskwik kunnen tennislessen nemen bij Tennis Academie van de Brink (TAB). Je kunt hiervoor jezelf en/of jouw kind inschrijven via onze website. Daar vind je ook de mogelijkheden en de prijzen. Lestijden worden vastgesteld in overleg met de trainer. De zomerlessen starten begin april, de winterlessen begin september.

Tossen

Elke dinsdagavond van 19.30 tot 22.30 uur en elke vrijdagochtend van 09:00 tot 12:00 uur wordt er getosst. Je kunt aanschuiven en stoppen wanneer je wilt. Elke half uur start er een nieuwe ronde. Er worden dubbelwedstrijden gespeeld, waarbij je telkens met en tegen andere leden speelt. Jouw spelniveau maakt niet uit. Iedereen kan meedoen. Heel gezellig en goed om andere leden te leren kennen.

Introducées

Het is mogelijk om iemand kennis te laten maken met tennissen bij Teskwik. Een introducé mag maximaal 3x geïntroduceerd worden door leden. De kosten bedragen €2,50 per uur voor een volwassene van 18 jaar of ouder en €1,50 per uur voor iemand tot 18 jaar. Graag afrekenen bij de bar. Wanneer de bar dicht is, dan de volgende keer dat je er bent alsnog de introducee afrekenen.

Opzeggen

Het clublidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december, voor volwassen en jeugd. Opzegging van het lidmaatschap dient voor 31 december te worden doorgegeven aan de ledenadministratie via ledenadministratie@teskwik.nl. Na deze datum zijn de volledige kosten van het clublidmaatschap van het volgende jaar verschuldigd!

Het Basispakket voor jeugd en het Alles-in-1 pakket voor jeugd lopen per schooljaar d.w.z. van 1 september t/m 31 augustus. Opzegging voor een van deze lidmaatschappen dient voor 1 augustus te worden doorgegeven aan de aan de ledenadministratie via ledenadministratie@teskwik.nl. Na deze datum zijn de volledige kosten van het pakket van het volgende jaar verschuldigd!Twijfel je nog en wil je eerst kennismaken? Neem dan een proefabonnement voor 3 maanden, incl. 3 gratis lessen voor € 24,95!

Let op: Inschrijven voor een proefabonnement kan het hele jaar door en geldt alleen voor senioren. Voor junioren en pupillen kan hier een proefles worden aangevraagd. De lessen worden gegeven in groepsverband (8 personen) en worden ingepland wanneer de sleutel is opgehaald bij de Ledenadministratie (lees hieronder verder). In de winterperiode kan het voorkomen dat de proeflessen niet doorgaan i.v.m. baanbeschikbaarheid. Deze worden dan opnieuw ingepland.

Over Teskwik

Tennisclub Teskwik is opgericht in 1978 en aangesloten bij de landelijke tennisbond, de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond). Ons tennispark bestaat uit 4 gravelbanen, 2 kunstgrasbanen, een clubgebouw met een moderne en gezellige kantine, een kinderspeeltuin en een jeu-de-boule baan. Alle tennisbanen zijn voorzien van verlichting, zodat men ook ’s avonds kan tennissen. Gedurende de wintermaanden kan op de gravelbanen getennist worden totdat de vorst zijn intrede doet. Op de kunstgrasbanen kan het hele jaar door getennist worden. 

Ingang kennismakingsabonnement

Eerst schrijf je in voor een kennismakingsabonnement via de website. De ledencoach neemt binnen een aantal werkdagen contact met je op voor het ophalen van een sleutel. Nadat je de sleutel hebt opgehaald, gaan de 3 maanden van het kennismakingsabonnement in en wordt je door de tennisschool ingepland voor de proeflessen.

Proeflessen

Proefleden ontvangen van Tennis Academie van de Brink (TAB) 3 gratis tennislessen in groepsverband. Lestijden worden vastgesteld in overleg met de trainer.

Tossen

Elke dinsdagavond van 19.30 tot 22.30 uur en elke vrijdagochtend van 09:00 tot 12:00 uur wordt er getosst.  Ook proefleden kunnen hieraan meedoen. Je kunt aanschuiven en stoppen wanneer je wilt. Elk half uur start er een nieuwe ronde. Er worden dubbelwedstrijden gespeeld, waarbij je telkens met en tegen andere leden speelt. Jouw spelniveau maakt niet uit. Iedereen kan meedoen, ook starters. Heel gezellig en goed om andere leden te leren kennen.

Informatie en vragen

Voor meer informatie en vragen kun je terecht bij onze ledencoach via ledenadministratie@teskwik.nlWil je meer informatie, mail dan naar ledenadministratie@teskwik.nl.

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-4.png
tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-14.png
tennis-ede-sponsoren-15.png
tennis-ede-sponsoren-07.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-12.png

Teskwik links

Social Media

Locatie