Bardienstreglement

Op het draaien van de bardiensten bij T.C. Teskwik is het volgende reglement van toepassing:

In het zomerseizoen dienen er 3 bardiensten gedraaid te worden (ook als het om de tossavond gaat).

Omdat ’s winters meer diensten uitvallen doordat de banen dan vanwege het weer vaak onbespeelbaar zijn, is er afgesproken dat er in de zomerperiode minimaal 3 bardiensten (van 3 uur) en op de dagen in de winterperiode minimaal 5 bardiensten gedraaid moeten worden.

Ieder lid kan zichzelf indelen op de voorlopige bardienstplanning voordat het seizoen begint. Het is wel zo dat de competitieplanningen niet 100% vast staan en het kan daarom zijn dat een dag vervalt omdat de competitieleiding zoveel mogelijk zal proberen om competitiedagen vol te maken. Dit geldt ook voor evt. voorweekenddagen of andere lang van tevoren geplande dagen. Mocht het een door jou gekozen datum betreffen, dan wordt je dit zo snel mogelijk meedegedeeld om een andere dienst te kunnen kiezen of voor een andere dienst te worden ingeplanned door de bardienstplanner.

Hoewel er niet genoeg leden zijn om dit voor alle data te kunnen doen (sterker nog, op sommige dagen is er niemand voorhanden en is er helaas geen bardienst), zal er worden getracht om bardiensten met dubbele bezetting tussen 20.00 en 23.00 uur te realiseren.

Kijk op de nieuwe KNTLB Dienstenplanner om te kijken wanneer je dienst hebt en wie er nog meer is ingeplanned. De telefoonnummers/emailadressen van de andere Teskwikkers staan op de KNLTB Club website.

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-10.png
tennis-ede-sponsoren-09.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-03.png
tennis-ede-sponsoren-12.png
tennis-ede-sponsoren-07.png

Teskwik links

Social Media

Locatie