Wanneer kan ik spelen?

In principe kan er het hele jaar getennist worden op onze vier gravelbanen en twee kunstgrasbanen, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. De twee kunstgrasbanen zijn ook in de winter bespeelbaar. De vier gravelbanen gaan dicht zodra vorst het spelen onmogelijk maakt en gaan weer open aan het begin van het tennisseizoen rond begin april.

Het is mogelijk om van 08:00 - 23:00 een baan te reserveren voor maximaal 2x2 personen in de KNLTB app. Voor de tennislessen is gedurende het hele jaar een kunstgrasbaan gereserveerd op elke dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagavond. Tijden varieren van 17:00 - 22:00. Door op een van onderstaande links te klikken kun je de KNLTB-app downloaden.

Toss

Elke dinsdagavond van 19.30 tot 22.30 uur en elke vrijdagochtend van 09:00 tot 12:00 uur wordt er getosst. Ook proefleden kunnen hieraan meedoen. Je kunt aanschuiven en stoppen wanneer je wilt. Elk half uur start er een nieuwe ronde. Er worden dubbelwedstrijden gespeeld, waarbij je telkens met en tegen andere leden speelt. Jouw spelniveau maakt niet uit. Iedereen kan meedoen, ook starters. Heel gezellig en goed om andere leden te leren kennen.

Competitie

Teskwik is als club aangesloten bij de KNLTB, de landelijke tennisbond. Dat betekent dat er bij Teskwik ook competitie gespeeld kan worden en iedereen kan meedoen. Wil je meer weten over de competitie, kijk dan onder Toernooien en Competitie in het menu,

Tijdens de competitie worden banen gereserveerd op vrijdagavond en zaterdag, wat zichtbaar zal zijn in de KNLTB app.

Toernooien

Het seizoen is niet compleet zonder een toernooi. Bij Teskwik vinden er minimaal zes toernooien plaats: Openingstoernooi, Verhuurstad Teskwik Open, Sportted Teskwik Dubbel Open, Jeugdtoernooi, Clubkampioenschappen en het 50+ Toernooi wat samen met andere verenigingen wordt georganiseerd.

Tijdens de toernooien zijn vrijwel alle banen gereserveerd voor wedstrijden. Kijk in de Kalender voor de speeldata van de toernooien en wil je meer weten over de toernooien, kijk dan onder Toernooien en Competitie in het menu,

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-4.png
tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-14.png
tennis-ede-sponsoren-15.png
tennis-ede-sponsoren-07.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-12.png

Teskwik links

Social Media

Locatie