Informatie over de lidmaatschappen van Teskwik

Bij Teskwik bieden we verschillende lidmaatschappen aan voor zowel kinderen als volwassenen.  De lidmaatschappen vallen in drie leeftijdscategorieën: pupillen (t/m 12 jaar), junioren (13 t/m 17 jaar) en volwassenen (vanaf 18 jaar). Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt over de lidmaatschappen voor volwassenen. Meer informatie over de lidmaatschappen voor pupillen tot met 12 jaar vind je hier en voor junioren 12 t/m 17 jaar hier.

De jaarlijkse kosten van het lidmaatschap in de categorie senioren 18+ bedragen €150,00. Je kan op elk moment lid worden. Je lidmaatschap loopt dan tot het eind van het kalenderjaar en de kosten worden na rato berekend. Voorbeeld: als je in april lid wordt, betaal je dus 8 maanden lidmaatschap en niet voor het volledige jaar.

Direct lid worden? Schrijf je dan in via deze pagina

De voordelen van een lidmaatschap bij Teskwik

Als lid bij Teskwik kun je het hele jaar door meedoen aan verschillende activiteiten die worden georganiseerd door de club. Zo kun je in het voorjaar en najaar meedoen met de KNLTB-competitie, gedurende de zomer inschrijven voor de thema toernooien, de gezelligheid van de feestavonden ervaren, en zelfs een balletje rollen op de jeu-de-boules baan. Dit zijn ontzettend gezellige evenementen, met natuurlijk een vleugje sportieve winnaarsmentaliteit.

Voor nieuwe en bestaande leden die wel van wat afwisseling houden is er het tossen. Het tossen vindt elke dinsdagavond van 19.30 tot 22.30 uur en elke vrijdagochtend van 09:00 tot 12:00 uur plaats. Je kunt aanschuiven en stoppen wanneer je wilt, en nog belangrijker – je hoeft niet al een tennispartner te hebben. Elk half uur start er een nieuwe ronde en er worden dubbelwedstrijden gespeeld, waarbij je telkens met en tegen andere leden speelt. Jouw spelniveau maakt niet uit, iedereen kan meedoen. Heel gezellig en goed om andere leden te leren kennen.

Tot slot moet je lid zijn bij Teskwik om tennislessen te kunnen volgen op de club. Meer informatie over tennislessen vind je op deze pagina.

 

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-4.png
tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-14.png
tennis-ede-sponsoren-15.png
tennis-ede-sponsoren-07.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-12.png

Teskwik links

Social Media

Locatie