Informatie over de bardienst

In tegenstelling tot de vorige jaren, zijn er sinds 2016 geen blokhoofden meer. Er zijn nog meer veranderingen gekomen met het verbouwen van het clubhuis waarmee het makkelijker is geworden om de bardienst te draaien.

Bekijk het document over het inplannen van bardiensten voor meer informatie hierover.

Mocht het zo zijn dat je je bardienst niet kan draaien op de geplande datum, zoek dan eerst zelf een oplossing door bijvoorbeeld met iemand te ruilen of iets af te spreken met degene die voor of na jou aan de beurt is. Kijk op de nieuwe KNTLB Dienstenplanner om te kijken wanneer je dienst hebt en wie er nog meer is ingeplanned. De telefoonnummers/emailadressen van de andere Teskwikkers staan op de KNLTB Club website. Tevens is het mogelijk om een oproep te plaatsen op Facebook. Pas als je er alles aan hebt gedaan om je probleem op te lossen, kan de planner ingeschakeld worden via bardienst@teskwik.nl. Als allerlaatste redmiddel kan de bardienst voor 10 EUR/uur worden aangeboden bij een groep personen die hiervoor in een speciale poule zitten, al is het niet gezegd dat dit tot een oplossing leidt.

Hieronder staan enkele aandachtspunten voor het draaien van de bardienst:

- De sleutel van het hek is dezelfde sleutel die nodig is om het clubgebouw binnen te komen. Als je er geen hebt, neem dan contact op met de ledenadminstratie.

- Het binnengedeelte van het clubgebouw kun je binnenkomen door je KNLTB pasje rustig door de lezer te halen met je pasfoto naar links. De LED op de paslezer wordt dan groen, de deur gaat los en het alarm gaat er vanaf. Als dit niet lukt, bel dan 0652526347 (Christian Stevens) of 0627091746 (Charles Slangen).

- Vergeet dus vooral niet je KNLTB pasje mee te nemen. Als je het pasje niet standaard in je portemonnee hebt zitten (veel mensen hebben 'm altijd in de tennistas) dan is het nu een goed moment om 'm er alvast in te doen.

- De bardienst gaat altijd door. Mocht het zo zijn dat er weinig publiek is, bijvoorbeeld doordat het slecht weer is, controleer en zorg er indien nodig voor dat de koelkasten zijn bijgevuld en dat de tap en bar zijn schoongemaakt. Wacht in ieder geval tot 21:00h om er zeker van te zijn dat er niemand komt tennissen (bijv. op het kunstgras).

- Pinnen is de enige manier om te betalen. Gebruik het programma om de de bon met PIN af te rekenen. Toets evt. zelf het bedrag in op de andere automaat en handig deze dan over aan degene die wil betalen.

- Belangrijk inzake de vaatwasser:
1. Zet de vaatwasser aan het begin van je dienst aan (het duurt ongeveer 30min voordat het water volledig verwarmd is).
2. Houd de klep van de vaatwasser altijd dicht! Er zit een boiler in die het water verwarmt en als de klep open blijft staan, wordt er onnodig veel energie verspild.
3. Zet de vaatwasser aan het einde van je dienst uit!

- Informatie over het wisselen van fusten: In het zomerseizoen hebben we naast Heineken, ook Texelse Schuumkoppe op de tap. Dat betekent dat er twee verschillende fusten in de koeling staan. Na het wisselen aub de fustkoeler linksonder de bar weer aanvullen met een fust uit het groene hok en bij het dichtdoen van de deur te controleren dat deze goed sluit. Het kan zijn dat het fust nog niet ver genoeg in de koelkast staat, waardoor de deur niet goed sluit en koeling niet zal lukken.

- Als alles klaar is kunnen de lampen uit. De lampen van de drie koelkasten kunnen uit door op de GROENE knop te drukken. Ter informatie: de rode is voor de koeling en het is natuurlijk niet de bedoeling dat die uitgaat ;-)

- Als je afsluit, dien je de deur te sluiten en op slot te doen middels het pasje. Je pasje dien je, net als toen je binnenkwam, weer door de lezer te halen. Hiermee wordt ook het alarm geactiveerd. Zorg ervoor dat alle deuren dicht zitten, dus ook de tussendeur tussen de keuken en het magazijn en het raam in de keuken! Het activeren van het slot en het alarm duurt ongeveer 5 - 10 seconden dus wacht daar even op. Je hoort vanzelf een klik (deur opslot) en het lampje boven de deur gaat rood branden. Dan is alles goed verlopen. Indien dit niet gebeurt, is er waarschijnlijk nog een deur open.

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-10.png
tennis-ede-sponsoren-09.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-03.png
tennis-ede-sponsoren-12.png
tennis-ede-sponsoren-07.png

Teskwik links

Social Media

Locatie