Tennisschool Tennisclub Teskwik

"Al een aantal jaar op de club, maar geen idee wie het is?" Daarom wordt het eens tijd om me voor te stellen.

Mijn naam is Erik Bouman, mijn leeftijd is niet zo belangrijk, want die slaat op het alom bekende motto "je bent nooit te oud om te leren". Zo is het met tennissen ook al vind ik zelf! Maar het getal voor de nieuwsgierigen is 32. Tennis zit niet van jongs af aan in het bloed, want dit was eerst voetbal. Fysieke ongemakken hebben me echter doen switchen naar het tennis. Zo erg zelfs dat dit uiteindelijk een passie van mij is geworden. Opgegroeid met "King Richard" als voorbeeld ( Richard Krajicek) en hedendaags de Zwitserse grootheid Roger Federer wilde ik op den duur zelf kijken of ik nieuw talent (in jou) kan ontdekken.

In 2009 heb ik mijn diploma behaald. Na eerst in Wageningen ( N.V.L.T.B.) les te hebben gegeven en daarna in Lunteren ( T.C. Lunteren) is het nu tijd voor T.C. Teskwik. Ik hoop hier samen met mijn collega, Randy, iets moois neer te zetten. Met twee leraren en de juiste visie aansluitend bij deze gezellige, knusse club, moet dit goed komen!


"Passie en liefde voor de sport" is wat mij, Randy van den Brink, drijft op de tennisbaan. Ik heb op diverse grote en kleine clubs lesgegeven, diverse cursussen gegeven en onderzoeken gedaan voor de tennisbond en de vakbond voor tennisleraren.

Op jonge leeftijd geïnspireerd door de grootheden Andre Agassi, Pete Sampras en later door "the King himself" Roger Federer, is de liefde voor het spel ontstaan. Jarenlang met de top van Nederland mogen tennissen, maar helaas door blessures minder moeten gaan tennissen. De liefde voor tennis en sport is altijd gebleven. De stap naar het tennisleraarschap was dan ook snel gemaakt.

Bij Tennis Academy Van den Brink (TAB) staan we voor kwaliteit van de lessen, waarin we het belangrijk vinden om gezamenlijk gericht doelen te stellen. We werken met de modernste technieken om les te geven naast het technisch schaven en drillen : via bijvoorbeeld video analyses, kijkend op Youtube, leren van de pro's, Tenniskids: diplomasysteem voor de jeugd.

De tennisschool TAB hecht er waarde aan om zowel, technisch, tactisch, conditioneel en mentaal te trainen. Op deze wijze proberen wij het spel voor beginner, jeugd en senioren zo dynamisch aan te bieden.

Als lesser kun je kiezen uit verschillende vormen les, individueel of in een groep. TAB geeft op alle dagen les. Wil je meer informatie hebben over rackets of materialen neem dan contact met ons op. Ook als je bijvoorbeeld aan een bepaalde slag wilt werken, dan is dit mogelijk. Wij wensen je veel tennisplezier bij onze club!

Meld je nu direct aan voor tennislessen!

 

 

 

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-4.png
tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-14.png
tennis-ede-sponsoren-15.png
tennis-ede-sponsoren-07.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-12.png

Teskwik links

Social Media

Locatie