Waarom voetballers massaal kiezen voor tennis

Tennis en voetbal (en volleybal en hockey en eigenlijk elke sport die in de zomer vrijwel stilligt) vullen elkaar goed aan. Je bent lekker buiten aan het sporten en doet eens wat anders dan wat je normaliter doet. Tegelijkertijd blijf je in beweging en houd je je conditie op peil. Het is daarom ook een goed alternatief voor na het voetbal: tennissen kan tot op hoge leeftijd.

Als de competitie is afgelopen, kan je met tennis doorgaan met sporten want dan is het tennisseizoen net begonnen. Mocht je niet alleen recreatief willen spelen, maar ook toernooien willen spelen? Deze worden de hele zomer door georganiseerd en in onze regio kan je elke week wel ergens spelen.

Tennis is natuurlijk ook een leuke sport om veilig buiten te beoefenen en tijdens de coronacrisis bleek deze sport een perfect alternatief voor bijv. voetballers en hockeyers bij wie de competitie was stilgelegd. Gelukkig is deze tijd inmiddels over en is het gewoon mogelijk om na het tennissen nog het een en ander bespreken op bijv. het terras.

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-4.png
tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-14.png
tennis-ede-sponsoren-15.png
tennis-ede-sponsoren-07.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-12.png

Teskwik links

Social Media

Locatie