Hi allemaal!

 

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van onze club, ook op online gebied. Voor de ontwikkeling van de online zichtbaarheid van Teskwik hebben we de commissie Marketing opgezet, bestaande uit Viktor, Christian, Robert Jan, Danissa en Ellen.

 

We gaan ons onder andere bezig houden met het vernieuwen van de website, online marketing en uiteraard de werving van nieuwe leden. De komende tijd houden we jullie graag op de hoogte van deze ontwikkelingen. Dit zullen we doen via de nieuwsbrief, maar bepaalde hoogtepunten zullen we ook via social media gaan delen.

 

Over social media gesproken: een aantal van jullie is het al opgevallen, maar Teskwik is nu ook op Instagram te vinden (@tcteskwik)! Ook is er een Facebookpagina gekoppeld aan de al bestaande groep. Dit omdat een pagina meer opties biedt dan een groep. Aan jullie dus de vraag om allemaal de nieuwe Facebookpagina en de Instagram te volgen! In de bestaande Facebookgroep zal hier ook een link naar komen te staan.

 

Goed om te weten: de bestaande groep gaan we natuurlijk niet zomaar verwijderen. Daar kan iedereen nog steeds leuke berichten met elkaar delen, maar deze zullen voor buitenstaanders afgeschermd zijn. Zo kunnen we via de nieuwe pagina bouwen aan het zichtbare merk Teskwik.

 

Dit was voor nu de update. In de volgende update nemen we jullie verder mee in de ontwikkelingen waar we achter de schermen momenteel nog druk mee bezig zijn.

 

Heb je vragen voor de commissie Marketing? Die kun je mailen naar marketing@teskwik.nl :)

 

Sportieve groeten,

Ellen, Danissa, Robert Jan, Viktor en Christian

 

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-4.png
tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-14.png
tennis-ede-sponsoren-15.png
tennis-ede-sponsoren-07.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-12.png

Teskwik links

Social Media

Locatie