Als het clubhuis weer open gaat, treffen jullie een nieuw kassasysteem aan. De bekende laptop staat er nog, maar er is een nieuwe app op geïnstalleerd: iZettle welke de oude app  Loyverse en de kassa vervangt. De app lijkt heel veel op de oude app en is gebruiksvriendelijk.

Per 1 juli zal een gebruiksaanwijzing naast de kassa komen te liggen. Er is gekozen voor een nieuw kassasysteem om twee redenen, namelijk omdat het pinnen/contactloos betalen vergemakkelijkt diende te worden, zodat uit veiligheidsoverwegingen gestopt kan worden met contante betalingen en omdat met dit systeem de benodigde managementinformatie gegenereerd kan worden.

Wat verandert er?
  • Er kan niet meer betaald worden met contant geld, enkel nog met pin/contactloos betalen
  • De kassa-app is rechtstreeks gekoppeld aan de kaartlezer, waardoor de opdracht direct zonder tussenhandelingen wordt doorgestuurd en tot betaling kan worden overgegaan. De kaartlezer is los te koppelen; het snoertje is voor het laden.
  • Er kunnen geen groepen (op rekening) worden aangemaakt, hiervoor blijven de papieren briefjes naast de kassa beschikbaar
  • Rekeningen kunnen voorlopig niet gesplitst worden. Een tikkie sturen kan hiervoor bijvoorbeeld de oplossing zijn. Wanneer de competitie start zal een gepaste oplossing beschikbaar zijn.
  • Consumpties die vanuit de club worden betaald voor bijvoorbeeld de commissies en bardiensten dienen op een lijst bij de kassa te worden bijgehouden. De Barcommissie zorgt ervoor dat de consumpties regelmatig in het kassasysteem verwerkt worden.
Mochten er vragen zijn, dan kan er contact worden opgenomen met de barcommissie via barcommissie@teskwik.nl

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-4.png
tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-14.png
tennis-ede-sponsoren-15.png
tennis-ede-sponsoren-07.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-12.png

Teskwik links

Social Media

Locatie