Dat werd tijd, want tijdens de Algemene Ledenvergadering in maart van dit jaar is het toenmalige bestuur, bestaande uit Ruben Buitenhuis, Viktor van der Logt en Harmen Schaap afgetreden, zonder dat een nieuw bestuur werd gekozen. Dat zij aftraden was wel begrijpelijk, want zij waren al vijf tot zeven jaar bestuurslid geweest. Tot dan toe waren geen nieuwe kandidaten gevonden.

Een tijdelijke werkgroep (de Denktank, bestaande uit Lidy Roerink, Anja Wouters, Remco Koot en Hans Uijttewaal) heeft toen het initiatief genomen om op zoek te gaan naar een nieuw bestuur. En zowaar, het is hen gelukt om met veel rondvragen op de tennisbanen voor elke formele bestuursfunctie een kandidaat te vinden: Michael Snoek (voorzitter), Rob Broek (secretaris) en Lisette Ackerstaff (penningmeester). Verder hadden zich ook ex-bestuurslid Viktor van der Logt en lid van de Denktank Anja Wouters zich gemeld.


Op de extra algemene ledenvergadering van 10 september j.l. werden de vijf kandidaten in een goed gevuld clubhuis met voldoende quorum verkozen. Dit werd gevierd met bedankjes aan de ex-bestuursleden en de leden van de Denktank, alsook met lekkere hapjes en drankjes aangeboden door Teskwik en een gezellige toss met en tegen de nieuwe bestuursleden.Eerste actie nieuw bestuur

Als eerste gaat het nieuwe bestuur in gesprek met alle commissie-leden binnen Teskwik. Zij wil graag horen hoe het gaat, wat zij zouden willen en wat zij adviseren om Teskwik als vereniging nog beter te laten draaien.  Commissie-leden: jullie kunnen een uitnodiging van de voorzitter tegemoet zien!Nieuwe ledencoach / ledenadministrateur

Heel blij zijn we dat Thijs van de Bunte onze nieuwe ledencoach en ledenadministrateur is geworden en dit stokje heeft overgenomen van Anja Wouters. Hierbij bedanken we Anja voor haar inzet in de afgelopen 4 jaar en wensen Thijs veel plezier in het ontvangen en wegwijs maken van nieuwe (proef)leden.Nieuw: Teskwik Laddercompetitie; Zoek een mixpartner en doe mee!

De Teskwik laddercompetitie is gelanceerd tijdens de extra algemene ledenvergadering. Alleen mix-koppels kunnen deelnemen! Doel is om zo hoog mogelijk te eindigen op de ladder! Dit doe je door andere mix-koppels uit te dagen om maximaal een uur een partij te spelen. Het koppel dat wint stijgt op de ladder. De laddercompetitie loopt tot 1 september volgend jaar. Er kan op elk moment in het jaar gestart/ingeschreven worden!

De uitgebreide uitleg en spelregels vind je op de Teskwik website en op het ladderbord in het clubhuis.

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-4.png
tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-14.png
tennis-ede-sponsoren-15.png
tennis-ede-sponsoren-07.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-12.png

Teskwik links

Social Media

Locatie