De voorjaarscompetitie is nog in volle gang maar er kan nu weer ingeschreven worden voor de najaarscompetitie 2016! Binnen Teskwik zijn er elk jaar meer teams in de najaarscompetitie! In 2014 en 2015 namen er 7 teams deel. Hoeveel teams gaan er dit jaar meedoen?

Er zijn veel verschillende inschrijfmogelijkheden in diverse leeftijdscategorieën. Naast de bekende dubbelcompetitie, is het ook mogelijk om in te schrijven voor een mixcompetitie (dames enkel, heren enkel, dames dubbel, heren dubbel, gemengd dubbel), een herencompetitie (4 x heren enkel, 2 x heren dubbel of 2 x heren enkel, 3 x heren dubbel) of een damescompetitie (4 x dames enkel, 2 x dames dubbel of 2 x dames enkel, 3 x dames dubbel). Op een doordeweekse datum is er maar ruimte voor een beperkt aantal teams. Geef eventueel nog een alternatieve dag aan. Hierbij het overzicht van de inschrijfmogelijkheden, de speeldata en het inschrijfformulier.

Wil je wel competitie spelen, maar je hebt nog geen team? Meld je dan individueel aan! Bij voldoende aanmeldingen kan er eventueel een nieuw team gevormd worden.

Inschrijven kan door het inschrijfformulier vóór 21 mei a.s. volledig ingevuld te mailen naar tennis@teskwik.nl

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-4.png
tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-14.png
tennis-ede-sponsoren-15.png
tennis-ede-sponsoren-07.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-12.png

Teskwik links

Social Media

Locatie