De najaarscompetitie is net afgelopen en er kan nu weer ingeschreven worden voor de voorjaarscompetitie 2016! Vorig jaar nam Teskwik deel met 13 teams! Ook voor 2016 hopen we weer op veel inschrijvingen!

De voorjaarscompetitie vindt plaats vanaf begin april tot en met medio juni 2016! De exacte speeldata staan hierin vermeld.

Er zijn verschillende inschrijfmogelijkheden (heren, dames, gemengd of alleen dubbel/gemengd) voor diverse leeftijden (17+, 35+ en 50+). Er wordt gespeeld op dinsdagmorgen, donderdagmorgen, vrijdagmorgen, vrijdagavond, zaterdag en zondag. Op het inschrijfformulier (bijlage) staan alle inschrijfmogelijkheden vermeld. Op vrijdagavond is er maar ruimte voor een beperkt aantal teams. Geef eventueel nog een alternatieve dag aan.

Inschrijven per team kan door het inschrijfformulier vóór 1 december a.s. volledig ingevuld te mailen naar de technischecommissie@teskwik.nl

Ook is het mogelijk om je individueel in te schrijven. Heb je nog geen team maar wil je wel graag competitie spelen, stuur dan een mail naar technischecommissie@teskwik.nl met je naam, speelsterkte en wensen qua competitie. Als er genoeg individuele aanmeldingen zijn, kunnen wij nieuwe teams maken. Wil je maar af en toe competitie spelen, geef je dan op als invaller!

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-4.png
tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-14.png
tennis-ede-sponsoren-15.png
tennis-ede-sponsoren-07.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-12.png

Teskwik links

Social Media

Locatie