Tennistoernooien

Open toernooien

Sinds 2013 kent Teskwik twee open toernooien, het Verhuurstad Teskwik Open en het Sportted Teskwik Dubbel Open. Een open toernooi betekent dat in principe alle bij de KNLTB aangesloten spelers mee kunnen doen. De organisatie is in handen van het Team Tenniszaken, onder leiding van Harmen Schaap en bereikbaar via tennis@teskwik.nl.

Het Verhuurstad Teskwik Open is voornamelijk een sportief en competitief toernooi, dat direct na de voorjaarscompetitie plaatsvindt. Het staat inmiddels in de regio bekend als hét toernooi na de voorjaarscompetitie. Het toernooi vindt meestal plaats in de eerste week van juni. In dit toernooi zijn spelers uitgenodigd met verschillende speelsterktes, oplopend van niveau 8 tot niveau 3. Er wordt zowel enkel- als dubbelspel gespeeld in de leeftijdscategorieën 17+ en 35+.

   

Het Sportted Teskwik Dubbel Open is een dubbeltoernooi waarin gezelligheid voorop staat. Het toernooi vindt middenin de zomer plaats, hetgeen betekent dat tennissen en tennis kijken een zonnige aangelegenheid worden. Het toernooi vindt meestal plaats in de laatste week van juli. Er wordt dus alleen gespeeld in dubbels (zowel heren, dames als mix). Ook hier wordt er gespeeld in verschillende speelsterktes, oplopend van niveau 8 tot niveau 3. In dit dubbeltoernooi wordt er één leeftijdscategorie gehanteerd: 17+. 

Clubkampioenschappen

De Teskwik Clubkampioenschappen worden jaarlijks georganiseerd. De clubkampioenschappen zijn alleen voor leden van Teskwik bedoeld en zijn niet gerelateerd aan de KNLTB. De clubkampioenschappen vinden medio september plaats en hebben een informeel karakter. Er wordt vanzelfsprekend gestreden om de diverse titels in elke speelsterkte. In het finaleweekend vindt er een themafeest plaats, bijvoorbeeld een mosselavond of een Hawaï-party.

De organisatie is in handen van het Team Tenniszaken, onder leiding van  Kim Slangen en bereikbaar via tennis@teskwik.nl. Zodra er weer ingeschreven kan worden, wordt dit vermeld in onze nieuwsbrieven, in het clubhuis, op Facebook of op deze website.

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-4.png
tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-14.png
tennis-ede-sponsoren-15.png
tennis-ede-sponsoren-07.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-12.png

Teskwik links

Social Media

Locatie