Tenniscompetitie

Teskwik is als club aangesloten bij de KNLTB, de landelijke tennisbond. Dat betekent dat er bij Teskwik competitie getennist kan worden. Competitietennis betekent niet automatisch dat competitiviteit en resultaat centraal staan. Competitietennis is er voor beginnende- en gevorderde tennissers, voor jong en oud, voor de gezelligheid en voor sportiviteit.

Grofweg kent een tennisseizoen twee competities: de voorjaarscompetitie en de najaarscompetitie. Daarnaast kan er getennist worden in bijvoorbeeld een zomeravondcompetitie en een 50+ competitie op de dinsdagochtend. De mogelijkheden zijn legio. Je kan bijvoorbeeld in een herenteam op vrijdagavond tennissen, maar ook in een gemengde competitie op de zondag. En dat kan ook nog eens gevarieerd worden naar leeftijd. Zo kennen we bijvoorbeeld een 35+ of 50+ competitie. Bij Teskwik spelen we voornamelijk op gravel. Echter, vanwege drukke bezetting van de banen (vooral op zaterdag) wordt er verdeeld op gravel en kunstgras gespeeld. Dit wordt tijdig gecommuniceerd.

In overleg met de coördinator competitietennis (Neeke Plat) en hoofd tenniszaken (Kim Slangen) wordt bepaald in welke competitie gespeeld kan worden. Ook kunnen zij een rol spelen in het formeren of het begeleiden van teams tijdens de competitie. In samenwerking met onze tennisschool organiseren wij voor meerdere competities gerichte competitietraining (tegen gereduceerd tarief). En in samenwerking met de barcommissie wordt er een competitieschotel aangeboden. De gemiddelde kosten voor een competitieteam bedragen (afhankelijk van het type competitie) tussen de 90 – 140 euro per team. Neeke en Kim zijn te bereiken via: tennis@teskwik.nl.

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-4.png
tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-14.png
tennis-ede-sponsoren-15.png
tennis-ede-sponsoren-07.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-12.png

Teskwik links

Social Media

Locatie