Tennissen bij Teskwik

In principe kan er het hele jaar getennist worden van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

De twee kunstgrasbanen zijn ook in de winter bespeelbaar. De vier gravelbanen gaan dicht, zodra vorst het spelen onmogelijk maakt. De tennisnetten worden dan naar beneden gelaten door de mensen van het baanonderhoud. Rond 1 april gaan de gravelbanen weer open. Dan begint ook de competitie en is er in het weekend soms overdag beperkte beschikbaarheid. Kijk voor de baanindeling en tijden onder Wanneer kan ik tennissen onder Over Teskwik.

Met of zonder tennispartner kun je oefenen in de oefenkooi, die zich achter het clubgebouw bevindt.

Het gebruik van de banen is niet toegestaan als er regenplassen op de banen zichtbaar zijn of wanneer de tennisnetten naar beneden zijn gelaten. Volg te allen tijde de instructies van de mensen van het baanonderhoud.

Als het ’s avonds donker wordt kan de baanverlichting ingeschakeld worden. Dit doen de leden die bardienst hebben, maar als de kantine gesloten is, dan kan je dat zelf doen. Het bedieningspaneel zit boven het afhangbord in de gang.

Je mag de banen alleen betreden met tennisschoenen. Na gebruik van een gravelbaan ben je verplicht de baan te slepen met het sleepnet dat bij de baan aan het hek hangt.

Gedragscode

Er is een gedragscode voor alle leden en trainers van T.C. Teskwik. Deze is hier te vinden: Gedragscode T.C. Teskwik. Informatie m.bt. Ongewenst Gedrag en het KNLTB meldpunt hiervoor kan hier worden gevonden: Meldpunt Ongewenst Gedrag.

Informatie

Leden worden over het wel en wee van onze vereniging geïnformeerd middels de digitale nieuwsbrief die meerdere malen per jaar verschijnt. Ook hebben we een Teskwik Infoboek waarmee we proberen te bereiken dat nieuwe maar ook huidige leden gemakkelijker toegang hebben tot informatie over praktische zaken, zoals activiteiten, parktoegang, bardienst en tennisles.

Introducés

Niet-leden kunnen door een lid van de vereniging worden geïntroduceerd. De kosten hiervoor bedragen € 2,50 per introducé per keer voor senioren en € 1,50 voor junioren.

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-4.png
tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-14.png
tennis-ede-sponsoren-15.png
tennis-ede-sponsoren-07.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-12.png

Teskwik links

Social Media

Locatie