Aanvragen proefles voor pupil of junior Teskwik Ede

Leuk dat je een proefles wil doen bij T.C. Teskwik! Vul hieronder het formulier in om je aanvraag compleet te maken. De Tennis Academy neemt hierna contact op om te overleggen over een geschikte datum en tijd.

Over Teskwik

Tennisclub Teskwik is opgericht in 1978 en aangesloten bij de landelijke tennisbond, de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond). Ons tennispark bestaat uit 4 gravelbanen, 2 kunstgrasbanen, een clubgebouw met een moderne en gezellige kantine, een kinderspeeltuin en een jeu de boules baan. Alle tennisbanen zijn voorzien van verlichting, zodat men ook ’s avonds kan tennissen. Gedurende de wintermaanden kan op de gravelbanen getennist worden totdat de vorst zijn intrede doet. Op de kunstgrasbanen kan het hele jaar door getennist worden.

Proefles voor jeugd

Een gratis proefles voor jeugd wordt verzorgd door Tennis Academie van de Brink (TAB). De tijd van de proefles wordt vastgesteld in overleg met de trainer die hiervoor contact opneemt.

Door het aanvragen van een proefles wordt het kind niet automatisch lid van Tennisclub Teskwik of de KNLTB. Wanneer het kind tennissen leuk vindt en verder wil met lessen dient het kind te worden ingeschreven via deze site.

Informatie en vragen

Voor meer informatie en vragen kun je terecht bij onze ledencoach via ledenadministratie@teskwik.nl

Wilt u meer informatie, mail dan naar ledenadministratie@teskwik.nl.

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-12.png
tennis-ede-sponsoren-07.png

Teskwik links

Social Media

Locatie