Teskwik Pubquiz - 8 januari

Teskwik Pubquiz

Lieve clubliefhebbers,

Wat had de barcommissie ook dit jaar weer iedereen graag uit willen nodigen voor de bekende nieuwjaarsborrel. Helaas is een fysieke versie na de persconferentie van dinsdag 14 december ook dit jaar officieel van de baan. Omdat we toch graag met elkaar het nieuwe jaar inluiden en de online versie van vorig jaar zo'n succes was, komt de barcommissie met een SPECTACULAIR (online) vervolg: de Teskwik Nieuwjaarspubquiz

De Nieuwjaarspubquiz vindt plaats op zaterdag 8 januari 2022 om 20:00 uur via Microsoft Teams! En in heuse Teskwik stijl regelen we niet zomaar een quiz; dit jaar hebben we een ware quizmaster ingehuurd, inclusief gebruik van een quiz-app.

Je speelt mee voor de 1e, 2e of 3e prijs! En ben je niet in de prijzen gevallen? Geen nood. Voor de deelnemer met de meest feestelijke (f)outfit hebben we een nog een heel speciaal extraatje.
Bonus: het eerste drankje is van het huis en wordt van tevoren bij je thuis bezorgd door de leuke heren en dames van de barcommissie.

Hoe werkt het?

1. Je kunt een kaartje bestellen bij de barcommissie voor €7,50 door het invullen van dit formulier.

2. Na het opgeven van je bestelling ontvang je vanuit de barcommissie een betaalverzoek via Tikkie om de betaling te voldoen.

3. Is de betaling binnen? Dan ontvang je in de week voorafgaand aan 8 januari per e-mail een link naar de Microsoft Teams omgeving en uitleg over het downloaden van de app.

4. Op zaterdag 8 januari vanaf 19:30 uur is de Teams omgeving geopend voor inloop. Om 20:00 uur trapt de barcommissie samen met het bestuur de Nieuwjaarspubquiz af met een proost op het nieuwe jaar!

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-12.png
tennis-ede-sponsoren-07.png

Teskwik links

Social Media

Locatie