Klaverjasavond / Oranje - 9 december
Klaverjasavond (en eventueel WK, afhankelijk van prestaties Oranje)
Jeugdclubkampioenschappen 2022 - 9 september
Jeugdclubkampioenschappen 2022
Sportted Teskwik Dubbel Open - 30 juli
‘Swing & Sing’ avondtoernooi - 25 juni
Er zal samen worden gegeten, getennist en gezongen, maar je kan natuurlijk kiezen aan welk onderdeel je deel wil nemen.

Wanneer: zaterdag 25 juni

Thema: we vragen iedereen verkleed te komen als zijn/haar idool, ook in die outfit de baan op te gaan en later op de avond een bijpassend nummer te zingen of playbacken. Dus laat die inspiratie maar alvast de vrije loop!

Meer informatie over tijd, kosten en inschrijven volgt nog.

Open Klaverjastoernooi - 25 mei

Open Klaverjastoernooi

Wanneer: woensdag 25 mei (avond voor Hemelvaartsdag)

Hoe laat: inloop 19:30 uur, start 20:00 uur

Kosten: € 2,50 p.p.

Inschrijven: via activiteitencommissie@teskwik.nl of inschrijflijst in het clubhuis (uiterlijk 20 mei), ook introducés inschrijven graag.

  • Er worden vier rondes van 16 slagen gespeeld
  • Middels loting word je aan een partner gekoppeld
  • Je mag een introducé meenemen.
  • We zorgen voor lekkere hapjes en er zijn prijzen te winnen!
  • AS Roma - Feyenoord zal op de achtergrond te volgen zijn.
Teskwik Openeningstoernooi - 2 april

Teskwik Openingstoernooi

Voor jeugdleden, seniorleden, competitieleden, proefleden èn introducees!

Zaterdag 2 april 2022

Beste Teskwikker,

Op zaterdag 2 april gaan we de opening van het seizoen vieren! Het perfecte moment om elkaar weer te spreken, met elkaar te tennissen of elkaar te leren kennen. Maar ook een mooie kans om iemand die je kent, kennis te laten maken met tennis en onze mooie club! Meld diegene dan aan als introducee. Denk er wel aan een racket voor je introducee mee te nemen.

Vanaf 14:00 uur starten we met het openingstoernooi op de vers geprepareerde gravelbanen. We zullen in toss vorm een aantal ronden spelen, dus iedereen van elk niveau is van harte welkom. Vanaf 18:00 uur is er de mogelijkheid om een hapje te eten. We vragen hiervoor een bijdrage van € 7,50 per persoon. Aansluitend zullen we het glas heffen in ons gezellige clubhuis en proosten we op een seizoen met volop tennis en gezelligheid!

Dus schrijf je snel in via de site (uiterlijk 26 maart)! We willen graag ook weten of je mee eet en bij de borrel aanwezig bent, zodat we dit goed kunnen voorbereiden. Dus graag ook inschrijven als je alleen komt eten en/of borrelen. Mocht het erg slecht weer zijn, dan zal het tennissen niet door kunnen gaan, maar gaan we wel lekker eten en daarna het glas heffen.

Wij hebben er ontzettend veel zin in, dus hopelijk tot 2 april!

De Event Crew

Teskwik bij Tesqua - 19 maart

Je je opgeven via teskwikbijtesqua@teskwik.nl
Najaarscompetitie 2022 - 15 september
De Najaarscompetitie begint op donderdagavond 15 september en loopt tot 15 oktober.

Voor meer informatie, kijk bij Toernooien en competitie >> Tenniscompetitie >> Teams & Standen.
Clubkampioenschappen 2022 - 5 september

Clubkampioenschappen 2022

In 2020 was het zo'n beetje het enige event wat plaatsvond en geheel afgemaakt kon worden: de Teskwik Clubkampioenschappen! Dit jaar vinden ze natuurlijk ook plaats en wel van maandag 5 t/m zondag 11 september, met eventueel een voorweekend van 3 t/m 4 september.

Wegens succes worden ze zo dit jaar weer georganiseerd in hetzelfde format als in 2021, dus inclusief toss en jeu-de-boules. Ook dit jaar kan iedereen weer meedoen vanuit de gedachte dat dit interne event een echt clubevent zou moeten zijn waarin veel leden elkaar ontmoeten!

Dus niet alleen ervaren wedstrijdtennissers, maar ook starters, proefleden, tossers, jeu-de-boulers, jeugd en 65-plussers!
Alle jeugdleden, seniorleden en proefleden kunnen inschrijven voor de volgende clubkampioenschappen:

1. Wedstrijd-Tennis
2. Toss-Tennis
3. Jeu-de-Boules

Inschrijven voor een onderdeel van de clubkampioenschappen kan via toernooi.nl. Het is uiteraard mogelijk om aan meerdere onderdelen mee te doen. Hieronder staat uitleg over de verschillende onderdelen. Overigens kan je bij het inschrijven eenvoudig aangeven wanneer je wel en niet kan.

Wedstrijd-Tennis

Wanneer je wedstrijden wilt spelen om 2 gewonnen sets (met 3e set super tiebreak), schrijf je dan in voor dit clubkampioenschap. Je speelsterkte maakt niet uit.

Nadat alle inschrijvingen binnen zijn, wordt er ingedeeld in poules op speelsterkte (A-4/5/6, B-6/7/8, C-8/9). Je speelt meerdere poulewedstrijden gedurende de hele week.

Je kunt je opgeven voor enkelen en/of dubbelen/mixen. Hieruit komen de Teskwik-Wedstrijd-Clubkampioenen naar voren.

Jeu de Boules

Wanneer je wilt Jeu-de-Boulen, schrijf je dan in voor dit clubkampioenschap. Je speelsterkte maakt niet uit. Ook al heb je dit spel nog nooit gespeeld, je krijgt uitleg ter plekke. Iedereen kan het!

Je wordt telkens in een ander team ingedeeld van 3 spelers. Bij een gewonnen partij krijg je 2 punten, bij een gelijk spel 1 punt en bij een verloren toss-partij 0 punten. Iedereen speelt evenveel wedstrijden gedurende de week. Hieruit komen de Teskwik Jeu-de-Boules-Clubkampioenen naar voren.

Toss-Tennis

Wanneer je geen wedstrijdtennis wilt spelen, maar toss-partijen van 50 minuten (en 10 minuten inspeeltijd), met telkens een andere dubbelpartner, schrijf je dan in voor dit clubkampioenschap.

Nadat alle inschrijvingen binnen zijn, worden er toss-poules gemaakt op speelsterkte (A-7, B-8, C-9 ). Je speelt dus met spelers van ongeveer gelijk niveau en speelt meerdere poulewedstrijden gedurende de hele week.

Bij een gewonnen toss-partij krijg je 2 punten, bij een gelijk spel 1 punt en bij een verloren toss-partij 0 punten (games worden doorgeteld). Iedereen speelt evenveel wedstrijden gedurende de week. Hieruit komen de Teskwik-Toss-Clubkampioenen naar voren.

Vijftigplus Toernooi bij Teskwik - 15 juli

11 juli 2022, 4 banen. Bij Tennisclub ETC
12 juli 2022, 4 banen. Bij Tesqua
13 juli 2022, 2 banen. Bij Tennisvereniging Otterlo
13 juli 2022, 2 banen. Bij Tennisvereniging Ederveen
14 juli 2022, 4 banen. Bij Tennisvereniging Lunteren
15 juli 2022, 4 banen. Bij Tennisclub Teskwik
16 juli 2022, 4 banen. Bij Tennisclub ETC met barbecue vanaf 17.00 uur

De inschrijving is mogelijk voor deelnemers in 50+ en 60+ (optioneel bij voldoende inschrijvingen ook 70+ ) en kan via vijftigplus.tennis.ede@gmail.com

Prijs per deelname (inclusief barbecue) is € 15,00 euro, ongeacht het aantal onderdelen.

Voor niet deelnemers is de barbecue toegankelijk voor € 10,00 euro.
Het toernooi gaat definitief door als wij het minimale aantal van 55 deelnemers hebben bereikt. Bij minder deelnemers gaat het toernooi niet door. De reeds betaalde inleggelden worden aan de deelnemers geretourneerd.
Verhuurstad Teskwik Open - 4 juni
Alle competities zijn weer begonnen en wij zijn alweer bezig met de voorbereidingen voor onze toernooien. Het eerste toernooi op de planning: Het Verhuurstad Teskwik Open 2022!

We beginnen op maandag 6 juni (met voorweekend op zaterdag 4 juni) en sluiten het toernooi af op zondag 12 juni. Op 2e pinksterdag wordt er ook overdag gespeeld.

Je kunt deelnemen in alle enkel/dubbel/mix categorieën 3 t/m 9!

Inschrijven kan via Verhuurstad Teskwik Open 2022 | MijnKNLTB (toernooi.nl)
Start KNLTB Zomeravondcompetitie - 11 mei
In 2022 organiseert de KNLTB weer de zomeravondcompetitie op de woensdagavonden. De speeldagen voor zomer 2022 zijn woensdag 11, 18 en 25 mei en 1, 8, 15 en 22 juni.

Kijk bij Toernooien en competitie >> Tenniscompetitie >> Inschrijven Zomeravondcompetitie 2022 voor meer informatie.


Start Voorjaarscompetitie - 1 april
Op 1 april start de KNLTB Voorjaarscompetitie. Deze heeft dit jaar een andere opzet. De looptijd is 10 weken, waarin om de week wordt gespeeld. De GD start op vrijdag 1 april, waarna de DD en HD spelen op 8 april enz.

https://www.tennis.nl/media/pygpn15h/data-voorjaarscompetitie-alle-2022-definitief.pdf
Teskwik Pubquiz - 8 januari

Teskwik Pubquiz

Lieve clubliefhebbers,

Wat had de barcommissie ook dit jaar weer iedereen graag uit willen nodigen voor de bekende nieuwjaarsborrel. Helaas is een fysieke versie na de persconferentie van dinsdag 14 december ook dit jaar officieel van de baan. Omdat we toch graag met elkaar het nieuwe jaar inluiden en de online versie van vorig jaar zo'n succes was, komt de barcommissie met een SPECTACULAIR (online) vervolg: de Teskwik Nieuwjaarspubquiz

De Nieuwjaarspubquiz vindt plaats op zaterdag 8 januari 2022 om 20:00 uur via Microsoft Teams! En in heuse Teskwik stijl regelen we niet zomaar een quiz; dit jaar hebben we een ware quizmaster ingehuurd, inclusief gebruik van een quiz-app.

Je speelt mee voor de 1e, 2e of 3e prijs! En ben je niet in de prijzen gevallen? Geen nood. Voor de deelnemer met de meest feestelijke (f)outfit hebben we een nog een heel speciaal extraatje.
Bonus: het eerste drankje is van het huis en wordt van tevoren bij je thuis bezorgd door de leuke heren en dames van de barcommissie.

Hoe werkt het?

1. Je kunt een kaartje bestellen bij de barcommissie voor €7,50 door het invullen van dit formulier.

2. Na het opgeven van je bestelling ontvang je vanuit de barcommissie een betaalverzoek via Tikkie om de betaling te voldoen.

3. Is de betaling binnen? Dan ontvang je in de week voorafgaand aan 8 januari per e-mail een link naar de Microsoft Teams omgeving en uitleg over het downloaden van de app.

4. Op zaterdag 8 januari vanaf 19:30 uur is de Teams omgeving geopend voor inloop. Om 20:00 uur trapt de barcommissie samen met het bestuur de Nieuwjaarspubquiz af met een proost op het nieuwe jaar!

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-12.png
tennis-ede-sponsoren-07.png

Teskwik links

Social Media

Locatie