KNLTB Zomeravondcompetitie

Ook in 2019 organiseert de KNLTB de zomeravondcompetitie op de woensdagavonden.

Een recreatieve competitie, op zeven woensdagavonden in mei en juni. Deze competitie is alleen voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en voor alle speelsterktes.

Elke competitiedag bestaat uit vier dubbels. Dat kan 4x HD zijn, 4x DD of DD, HD en 2x GD. Voor deze competitie geldt Compact Spelen. Compact spelen houdt in dat het Beslissend Punt Systeem (BPS) wordt toegepast bij de 40-40 stand en in het geval van een derde set een beslissende wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil) wordt gespeeld in plaats van een volledige derde set. Het BPS betekent dat er op de stand deuce een beslissend punt wordt gespeeld (dus geen voordeel en nadeel). De ontvangende ploeg bepaalt op welke kant er geserveerd wordt. Degene die het punt wint, wint de game. De teams worden op basis van hun actuele rating ingedeeld in een klasse.

De speeldagen voor zomer 2019 zijn woensdag 15, 22 en 29 mei, 5, 12, 19 en 26 juni 2019.

Voor deelname is inschrijfgeld verschuldigd van € 90 per team. Vanwege de baanbeschikbaarheid kunnen er maximaal twee teams deelnemen. Als je wilt meedoen, graag het inschrijfformulier invullen en per mail sturen vóór 20 februari a.s. naar tennis@teskwik.nl.

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-10.png
tennis-ede-sponsoren-09.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-03.png
tennis-ede-sponsoren-12.png
tennis-ede-sponsoren-07.png

Teskwik links

Social Media

Locatie