KNLTB Najaarscompetitie 2019

De voorjaarscompetitie is bijna afgelopen en het toernooiseizoen staat weer voor de deur. Tijd om ons alweer te richten op het najaar. Er kan vanaf nu weer ingeschreven worden voor de najaarscompetitie 2019!

De najaarscompetitie start vanaf 13 september en loopt tot eind oktober 2019. De teams worden ingedeeld op rating. Er zijn verschillende inschrijfmogelijkheden (heren, dames, gemengd of alleen dubbel/gemengd) voor diverse leeftijden (17+, 35+ en 50+). Er kan deelgenomen worden op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. In de bijlage het competitieaanbod.  Dit vind je ook terug op het inschrijfformulier.

In alle dubbelpartijen blijft verkort spelen verplicht. Dit houdt in dat in alle dubbelpartijen verplicht een wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil) in plaats van een derde set gespeeld wordt. 

Het aantal teams dat ingeschreven kan worden, is afhankelijk van de baancapaciteit. Op doordeweekse avonden moeten er ook banen beschikbaar blijven voor vrij tennis en tennisles. Als er teveel inschrijvingen zijn, zal overleg plaatsvinden tussen teams en VCL.

Wil je wel competitie spelen maar je hebt nog geen team. Meld je dan individueel aan! Bij voldoende aanmeldingen kan er eventueel een nieuw team gevormd worden.

Inschrijven kan door het inschrijfformulier vóór 15 juni a.s. volledig ingevuld te mailen naar  tennis@teskwik.nl. De kosten voor deelname zijn € 110 per team.

Bij vragen mail naar tennis@teskwik.nl!

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-10.png
tennis-ede-sponsoren-09.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-03.png
tennis-ede-sponsoren-12.png
tennis-ede-sponsoren-07.png

Teskwik links

Social Media

Locatie