Beschikbaarheid

Voorjaar 2018

Voor de tennislessen is in het voorjaar en zomer een kunstgrasbaan gereserveerd op elke woensdag-, donderdag- en vrijdagavond van 19:00 - 22:00. Op donderdagavond is ook de tweede kunstgrasbaan in gebruik voor tennislessen, van 19:00 - 20:00.

Competitie

Op vrijdag 14 september gaat de najaarscompetitie weer beginnen en zal een groot aantal van onze leden bezig zijn met het spelen van wedstrijden met hun teams.

Voor de competitie worden op alle vrijdagavonden vanaf 18:30 en bepaalde zaterdagen (22 september, 6/20/27-10) alle banen gereserveerd.

Baanindeling Najaarscompetitie 2018 op vrijdag
Baanindeling Najaarscompetitie 2018 op zaterdag
Op de andere zaterdagen zijn alle banen beschikbaar om recreatief te kunnen tennissen. In plaats van zelf tennissen, kun je natuurlijk ook gezellig komen kijken bij de competitiewedstrijden!

Toernooien

Het seizoen is niet compleet zonder een toernooi. Bij Teskwik vinden er minimaal zes toernooien plaats: Openingstoernooi, Verhuurstad Teskwik Open, Sportted Dubbel Open, Jeugdtoernooi, Clubkampioenschappen en het 50+ Toernooi wat samen met andere verenigingen wordt georganiseerd.

Tijdens de toernooien zijn vrijwel alle banen gereserveerd voor wedstrijden. Kijk in de Kalender voor de speeldata van de toernooien

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-10.png
tennis-ede-sponsoren-09.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-03.png
tennis-ede-sponsoren-12.png
tennis-ede-sponsoren-07.png

Teskwik links

Social Media

Locatie