Beschikbaarheid tennisbanen Teskwik

Het is mogelijk om van 08:00 - 23:00 een baan te reserveren voor maximaal 2x2 personen in de KNTLB app. Voor de tennislessen is gedurende het hele jaar een kunstgrasbaan gereserveerd op elke dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagavond. Tijden varieren van 17:00 - 22:00. Door op onderstaande link te klikken kun je de KNLTB-app downloaden.

 

Toss

Elke dinsdagavond van 19.30 tot 22.30 uur en elke vrijdagochtend van 09:00 tot 12:00 uur wordt er getosst. Ook proefleden kunnen hieraan meedoen. Je kunt aanschuiven en stoppen wanneer je wilt. Elk half uur start er een nieuwe ronde. Er worden dubbelwedstrijden gespeeld, waarbij je telkens met en tegen andere leden speelt. Jouw spelniveau maakt niet uit. Iedereen kan meedoen, ook starters. Heel gezellig en goed om andere leden te leren kennen.

Competitie

Het gaat de goede kant op, maar het coronavirus houdt Nederland nog steeds in zijn greep. Echter, ook voor volwassenen vanaf 27 jaar is wedstrijden spelen volgens de routekaart inmiddels weer mogelijk en organiseert de KNLTB de KNLTB Competitie 2021.

Tijdens de competitie worden banen gereserveerd op vrijdagavond en zaterdag, wat zichtbaar zal zijn in de KNTLB app.

Toernooien

Het seizoen is niet compleet zonder een toernooi. Bij Teskwik vinden er minimaal zes toernooien plaats: Openingstoernooi, Verhuurstad Teskwik Open, Sportted Teskwik Dubbel Open, Jeugdtoernooi, Clubkampioenschappen en het 50+ Toernooi wat samen met andere verenigingen wordt georganiseerd. In 2021 is dit enigszins beperkt vanwege Corona, maar het Sportted Teskwik Dubbel Open gaat door en vindt plaats van 2 t/m 8 augustus 2021.

Tijdens de toernooien zijn vrijwel alle banen gereserveerd voor wedstrijden. Kijk in de Kalender voor de speeldata van de toernooien.

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-12.png
tennis-ede-sponsoren-07.png

Teskwik links

Social Media

Locatie