GEANNULEERD - Teskwik Open Air

GEANNULEERD
Uitnodiging Teskwik Open Air

Voor jeugdleden, seniorleden, competitieleden, proefleden èn introducees!
Zaterdag 28 maart 2020 van 10.00 – 16.00 uur (later aanschuiven kan ook!)

Beste Teskwikkers,

Hierbij nodigen we alle leden uit om mee te doen met de jaarlijkse Open Dag van Tennisclub Teskwik op zaterdag 28 maart. Het belooft weer een schitterende dag te worden, waarop van alles te doen is. Er worden leerzame tennisclinics gegeven door Tennis Academy van den Brink; je kunt je uitleven tegen een ballenkanon; we spelen jeu-de-boule op onze prachtige jeu-de-boules-baan en uiteraard dagen we elkaar uit met tennispartijtjes! Bovendien zal de lunch weer goed verzorgd worden door onze barcommissie en een hapje en drankje zullen niet ontbreken!

Neem iemand mee!

Deze dag gaan de gravelbanen weer open en gaat het zomer-tennisseizoen weer van start! 

We willen deze dag vooral ook gebruiken om mensen van buiten Teskwik kennis te laten maken met tennissen, en met ons mooie tennispark en ons gezellige clubhuis! Onder het mom van “leden-werven-leden” vragen we je om iemand mee te nemen! Bijvoorbeeld een ander familielid (broer/zus, oom/tante, neef/nicht, vader/moeder, opa/oma), een vriend/vriendin, een buurman/buurvrouw, een collega van je werk, of iemand anders die je kent. Het maakt niet uit of iemand al eerder getennist heeft of niet. Door het leuke programma kan iedereen gewoon meedoen en kennis maken met tennissen! Het enige dat we vragen is om voor hen een tennisracket mee te nemen. Je hebt er zelf vast wel twee.

Programma

10.00 – 10.30:     Inloop met thee/ koffie, fris voor de kids en koekjes

10.30 – 11.15:     1e ronde

11.15 – 12.00:     2e ronde

12.00 – 12.30:     3e ronde

12.30 – 13.15      Lunchbuffet

13.15 – 14.00:     4e ronde

14.00 – 14.45:     5e ronde

14.45 – 15.30:     6e ronde

15:30 – 16.00:     Afsluiting met een hapje en een drankje

 

Elke ronde duurt 45 minuten. Hierin sporten we telkens een half uur, dan gaat de bel. Je wordt elke ronde ergens anders ingedeeld, bij een tennisclinic, bij het ballenkanon, bij een tennispartijtje, bij het muurtennis of bij de jeu-de-boules. Tussen de rondes is er 15 minuten de tijd om even bij te kletsen en naar het volgende onderdeel te gaan. Wil je iets later op deze dag mee komen doen, dan kan dat! We delen je dan in bij de volgende ronde! Bovenaan staat gezelligheid, het met elkaar genieten van tennis en jeu-de-boules, samen met alle introducees!

Vooraf aanmelden

Graag weten we vooraf of je mee komt doen, zodat de inkopen ingeschat kunnen worden. Meld jezelf en ook jouw eventuele introducee daarom aan: uiterlijk 21 maart bij Rob Broek via secretariaat@teskwik.nl.

Ook specifieke wensen voor de lunch kun je aan hem doorgeven en als je vragen hebt aan hem stellen. 

Meedoen is gratis!

Tot slot

We hopen op lekker weer! Mocht er die dag slecht weer voorspeld worden, dan laten wij weten wat de (alternatieve) plannen zijn. In ieder geval wensen we onze Teskwik klusclub alvast veel succes bij het preparen van de gravelbanen!

Onze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-10.png
tennis-ede-sponsoren-09.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-03.png
tennis-ede-sponsoren-12.png
tennis-ede-sponsoren-07.png

Teskwik links

Social Media

Locatie