Lidmaatschapsvormen van Teskwik

Wil jij of jouw kind lid worden van onze tennisclub? Je hebt de keus tussen een jaarlidmaatschap en een kennismakingsabonnement. Je kunt eenvoudig online inschrijven.

Jaarlidmaatschap

Teskwik kent een jaarlidmaatschap van 1 januari t/m 31 december voor zowel jeugd als volwassenen. Lid worden kan op elk moment in het jaar.
Voor gezinnen is er het familie-lidmaatschap, waarbij kinderen t/m 17 jaar gratis lid zijn, wanneer een ouder jaarlid is.
Voor studenten geldt een korting van 10% op het lidmaatschap.


Lidmaatschap t/m 31 december, inclusief € 25,00 inschrijfgeld: € 36,67
Jaarlidmaatschap vanaf 1 januari: € 140,00
Lidmaatschap t/m 31 december, inclusief € 15,00 inschrijfgeld: € 20,42
Jaarlidmaatschap vanaf 1 januari: € 65,00
Lidmaatschap t/m 31 december, inclusief € 25,00 inschrijfgeld: € 35,50
Jaarlidmaatschap vanaf 1 januari: € 126,00
(De studentenkorting geldt voor studenten van universiteit, HBO en MBO, op vertoon van een geldig bewijs van inschrijving. Er wordt een kopie van je studentenkaart opgevraagd.)
Vul de gegevens van uw kind in
Lidmaatschap t/m 31 december, inclusief € 25,00 inschrijfgeld: € 36,67
Jaarlidmaatschap vanaf 1 januari: € 140,00
(Meld jezelf hieronder aan en vermeld bij aanvullende opmerkingen de naam en geboortedatum van jouw kind)
Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging aan de Tennisclub Teskwik te Ede om van zijn/haar giro - c.q. bankrekening bedragen af te schrijven wegens contributie verplichtingen. LET OP: Als u niet voor incasso machtiging kiest wordt er jaarlijks een extra bedrag van € 2,50 in rekening gebracht.
Kies pasfoto

Over Teskwik

Tennisclub Teskwik is opgericht in 1978 en aangesloten bij de landelijke tennisbond, de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond). Ons tennispark bestaat uit 4 gravelbanen, 2 kunstgrasbanen, een clubgebouw met een moderne en gezellige kantine, een kinderspeeltuin en een jeu-de-boule baan. Alle tennisbanen zijn voorzien van verlichting, zodat men ook ’s avonds kan tennissen. Gedurende de wintermaanden kan op de gravelbanen getennist worden totdat de vorst zijn intrede doet. Op de kunstgrasbanen kan het hele jaar door getennist worden. 

T.C. Teskwik is een vereniging en eigendom van de leden. Het lidmaatschap is niet seizoengebonden, maar geldig voor een heel jaar d.w.z. van 1 januari tot en met 31 december.

Clubhuis

Het clubhuis bestaat uit een moderne bar met keuken, een gezellige gemeenschappelijke ruimte en een dames- en herenkleedkamer met douches en toiletten. In de hal van het clubhuis bevindt zich het afhangbord. Dit is een systeem waarbij alle leden voor een uur met hun ledenpas een baan kunnen afhangen. Je kunt dus altijd minimaal een uur tennissen!

Activiteiten

Door het jaar heen worden voor jeugd, volwassenen en nieuwe leden diverse activiteiten georganiseerd, zoals het tossen, competitie, toernooien, ouder-kindtoernooi, jeu-de-boule wedstrijden, feestavonden, Teskwik Open Air et cetera.

Bardienst

T.C. Teskwik is een vereniging, die draaiende wordt gehouden door de leden. Om de contributie laag te houden, is het voor ieder volwassen lid vanaf 18 jaar verplicht om minimaal 3 bar- en/of keukendiensten per jaar te draaien. Aan het begin van het jaar kan ieder lid zelf voorkeur aangeven m.b.t. datum en tijd. Hiermee wordt zoveel mogelijk rekening gehouden bij het plannen van het rooster. Nieuwe leden krijgen voor hun eerste bardienst uitleg van één van de leden van de barcommissie of een ander seniorlid. Elk lid dat een ingeroosterde bardienst niet kan draaien, dient zelf voor vervanging te zorgen door een ander seniorlid te regelen en de bardienstplanner op de hoogte te stellen via bardienst@teskwik.nl. De bardienstplanner zal dan de ledenpas van het vervangende seniorlid activeren, zodat er toegang is tot het clubhuis.

Indien een bar/keukendienst niet wordt gedraaid, zal de bardienstplanner vaststellen of er sprake is van nalatigheid van het betreffende lid (bv bij niet opkomen zonder vervanging te regelen). Indien door de bardienstplanner wordt geconcludeerd dat de betreffende persoon onterecht afwezig was, dan wordt het bestuur geïnformeerd. Indien een bardienst twee maal ten onrechte niet door het betreffende lid wordt vervuld, zal deze persoon een officiële waarschuwing krijgen van het bestuur. Wordt daarna nog één maal ten onrechte een dienst verzuimd, dan wordt overgegaan tot een royement van het betreffende lid volgens de procedure als beschreven in artikel 7 van de statuten van de Vereniging.

Nieuwsbrief en Facebook

Leden worden over nieuwtjes en activiteiten van onze vereniging geïnformeerd via een digitale nieuwsbrief die meerdere malen per jaar verschijnt. Je wordt hiervoor ingeschreven bij aanmelding voor het lidmaatschap. Je ontvangt de nieuwsbrief per email. Zo blijf je op de hoogte!  

Hiernaast kunnen leden zelf nieuwsberichtjes en oproepjes plaatsen op de Facebook pagina van Tennisvereniging Teskwik.

Privacy

Jouw emailadres wordt niet gedeeld met derde partijen, behalve met de KNLTB. Heb je vragen over  privacy, mail dan naar privacy@teskwik.nl.

Tennislessen

Alleen leden van T.C. Teskwik kunnen tennislessen nemen bij Tennis Academie van de Brink (TAB). Je kunt hiervoor jezelf en/of jouw kind inschrijven via onze website. Daar vind je ook de mogelijkheden en de prijzen. Lestijden worden vastgesteld in overleg met de trainer. De zomerlessen starten begin april, de winterlessen begin september.

Tossen

Elke dinsdagavond van 19.30 tot 22.30 uur en elke vrijdagochtend van 09:00 tot 12:00 uur wordt er getosst.  Je kunt aanschuiven en stoppen wanneer je wilt. Elke half uur start er een nieuwe ronde. Er worden dubbelwedstrijden gespeeld, waarbij je telkens met en tegen andere leden speelt. Jouw spelniveau maakt niet uit. Iedereen kan meedoen. Heel gezellig en goed om andere leden te leren kennen.

Introducées

Het is mogelijk om iemand kennis te laten maken met tennissen bij Teskwik. Een introducé mag maximaal  3x geïntroduceerd worden door leden. De kosten bedragen €2,50 per uur voor een volwassene van 18 jaar of ouder en €1,50 per uur voor iemand tot 18 jaar. Graag afrekenen bij de bar. Wanneer de bar dicht is, dan de volgende keer dat je er bent alsnog de introducee afrekenen.  

Opzeggen

Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december. Opzegging van het lidmaatschap dient voor 31 december te worden doorgegeven aan de ledenadministratie via ledenadministratie@teskwik.nl. Na deze datum zijn de volledige kosten van het lidmaatschap van het volgende jaar verschuldigd!


Kennismakingsabonnement

Speciaal eenmalig proefabonnement van 3 maanden voor slechts € 24,95, om kennis te maken met tennis en onze tennisclub. Hiermee kun je zo vaak als je wilt tennissen op ons tennispark. Bovendien ontvang je 3 gratis tennislessen in groepsverband en kun je meedoen met het tossen en andere activiteiten van Teskwik.


Over Teskwik

Tennisclub Teskwik is opgericht in 1978 en aangesloten bij de landelijke tennisbond, de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond). Ons tennispark bestaat uit 4 gravelbanen, 2 kunstgrasbanen, een clubgebouw met een moderne en gezellige kantine, een kinderspeeltuin en een jeu-de-boule baan. Alle tennisbanen zijn voorzien van verlichting, zodat men ook ’s avonds kan tennissen. Gedurende de wintermaanden kan op de gravelbanen getennist worden totdat de vorst zijn intrede doet. Op de kunstgrasbanen kan het hele jaar door getennist worden. 

Ingang kennismakingsabonnement

Eerst schrijf je in voor een kennismakingsabonnement via de website. De ledencoach neemt vervolgens contact met je op voor het ophalen van een proefpas. Nadat je de proefpas hebt opgehaald, gaat de 3 maanden van het kennismakingsabonnement in.

Proeflessen

Proefleden ontvangen gedurende het kennismakingsabonnement 3 gratis tennislessen in groepsverband van Tennis Academie van de Brink (TAB). Lestijden worden vastgesteld in overleg met de trainer.

Tossen

Elke dinsdagavond van 19.30 tot 22.30 uur en elke vrijdagochtend van 09:00 tot 12:00 uur wordt er getosst.  Ook proefleden kunnen hieraan meedoen. Je kunt aanschuiven en stoppen wanneer je wilt. Elk half uur start er een nieuwe ronde. Er worden dubbelwedstrijden gespeeld, waarbij je telkens met en tegen andere leden speelt. Jouw spelniveau maakt niet uit. Iedereen kan meedoen, ook starters. Heel gezellig en goed om andere leden te leren kennen.

Informatie en vragen

Voor meer informatie en vragen kun je terecht bij onze ledencoach via ledenadministratie@teskwik.nlOnze sponsoren

tennis-ede-sponsoren-11.png
tennis-ede-sponsoren-05.png
tennis-ede-sponsoren-02.png
tennis-ede-sponsoren-10.png
tennis-ede-sponsoren-09.png
tennis-ede-sponsoren-08.png
tennis-ede-sponsoren-03.png
tennis-ede-sponsoren-12.png
tennis-ede-sponsoren-07.png

Teskwik links

Social Media

Locatie